7 de juliol del 2012

Una Finestra al Montseny ja està en marxa!



La primera edició de la fira amb vocació Montseny, Una Finestra al Montseny, ja està en marxa des d’ahir divendres 6 de juliol i ha comptat amb una alta presència de gent a totes les activitats que s’han portat a terme fins al moment.

Les xerrades pròpies del dia dedicat al debat i la reflexió en torn el Desenvolupament Sostenible i les Reserves de la Biosfera van comptar amb gairebé 60 assistents. Un altre dels temes centrals de les xerrades va ser el Producte Local, el qual avui dissabte 7 de juliol ha estat protagonista de la Fira, ja que a quarts d’onze del matí s’han obert al voltant de 20 parades d’alimentació, artesania així com també d’informació turística (totes, del Montseny). Pel que fa l’èxit d’assistència també ha estat present a la passejada d’avui dissabte al matí i als restaurants adherits a la iniciativa, que han preparat uns menús especials amb productes exclusivament del Montseny. Cinc comerços del Figaró també s’hi han sumat i han muntat la botiga al carrer. 

Els Trabucaires de Figaró i el Grup de Tocada de Granollers s’han encarregat de l’acte d’inauguració. Els visitants a la Fira també han pogut gaudir de les exposicions ‘Les Reserves de la Biosfera’ així com també la de de dibuixos dels més menuts ‘Les fonts del Figaró’.

Tots els actes previstos, doncs, s’han portat a terme amb normalitat i amb molta assistència. La fira ha comptat amb l’assistència de les autoritats: Alcalde d’Aiguafreda, Joan Vila. Alcaldessa de La Garriga, Meritxell Budó. L’Equip de Govern del Figaró i representants del Parc Natural del Montseny. 

La valoració dels responsables de la Fira és molt positiva. Es vol recordar, des de l’organització, que encara queden actes com el concert d’aquest vespre així com el cicle de cinema ForadCamp, entre molts d’altres. 


Troba’ns també al facebook i al twitter: @finestramont #finestramontseny


Us hi esperem!